Com conèixer i influir positivament sobre les persones

JornadaComunicacio

La Comunicació No Verbal Científica, centra la seua base de Treball en la Neurociencia i en tres Disciplines, la Sinergología , les Microexpresiones ( FACS – Facial Action Coding System ) i la Paralingüística. Estudia i desxifra el llenguatge corporal no conscient, que suposa el 93% de la comunicació.

Totes elles treballen d’una manera completament Científica, realitzant milers d’estudis en comparacions gestuals, per a arribar a determinar patrons comuns, estadísticament provats i alhora posseeixen mètodes d’interpretació de gestos, items vocals, microexpresiones corporals i emocions reals, basades en els últims avanços sobre els hemisferis cerebrals que recolza la Neurociencia.

La Comunicació No Verbal Científica li va a permetre afrontar amb la màxima informació qualsevol presa de decisions que haja de dur a terme en el seu treball i vida diària. Li aporta una útil, pràctica i potent informació sobre el seu interlocutor, en tots els moments en els quals interacciona amb ell, en la detecció de les seues necessitats, la resolució de conflictes i tancament de compromisos. I a més li permet estar, en aqueixes relacions, en una situació de domini sobre el seu interlocutor. Arribant a comprendre com està el nostre interlocutor a cada moment, podent d’aquesta manera afermar i estrènyer relacions de confiança, determinant què missatges són els adequats i no per a reedireccionar nostra argumentació.

La Comunicació No Verbal Científica ens aporta una útil, pràctica i potent informació sobre la persona o persones que tenim davant nosaltres, la qual cosa ens permet afrontar amb la màxima informació qualsevol presa de decisions que haja de dur a terme un professional en el seu treball diari.

Qualsevol persona que venda, negocie o simplement Interactue amb altres persones es pot beneficiar de la mateixa, independentment del tipus de labor professional que realitze, i li permetrà estar en aqueixes relacions en una situació de major confiança i a més també de superioritat sobre les situacions amb el seu interlocutor, en tenir informació privilegiada sobre el mateix. El que t’ajudarà a Com conèixer i influir positivament sobre les persones.

Formadors

J. Javier Torregrosa Vicedo i Nacho Cobaleda, són Sinergólegs, experts en Comunicació No Verbal, conferenciants, professors en Escoles de Negocis, col·laboradors en diferents mitjans de comunicació i formadors en els Cossos Nacionals de Seguretat de l’Estat.

Continguts

1.-Què és la Comunicació No Verbal Científica?

2.-Qui es pot beneficiar d’ella?

3.-Temari

4.-Precs i preguntes

Per assistir és obligatori emplenar aquest formulari:

Més informació en la pàgina de la Fundación Empresa Universidad de Alicante.

La inscripció es pot realitzar indistintament des de qualsevol de les dues pàgines, COBDCV o FUNDEUN.

Col·labora:

Imprimir

Imprimir

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?