IX Mostra CONTesCOLTES – 21 d’octubre 2016

cobertacontescoltes-2016

CONTesCOLTES – Divendres 21 d’octubre de 2016
Monestir de Santa Maria de la Valldigna (València)

Aquest any amb el lema “Contar abans de llegir

DESCARREGA el Programa Complet de la Mostra CONTesCOLTES 2016

Ja tenim de nou aquí la 9a edició de la Mostra Professional de contacontes CONTesCOLTES que un any més continua afegint innovacions per consolidar-se com una gran mostra d’experiències d’animació lectora per a professionals de l’àmbit cultural i estudiants de la Comunitat Valenciana.

Aquest any 2016 amb un format i disseny resultat de l’evolució de les seves 8 edicions, té com a eix temàtic Explicar abans de llegir.

Editors, narradors orals, mestres, bibliotecari@s i pares abordaran aquesta temàtica en **Contescoltes 2016 alhora que podrem assistir a les representacions d’algunes de les propostes que ens ofereix actualment el món de la narració oral pels més menuts.

El període d’inscripció per a la modalitat individual comença el 14 de setembre fins al 14 d’octubre. Inscripció Mostra per a professionals

Aquesta activitat és gratuïta per a tots els membres col·legiats que vulguen assistir.

Podeu trobar tota la informació i formularis d’inscripció a l’apartat documentació en el lloc web de CONTesCOLTES www.contescoltes.es

Anota el nom de col·legiat/a i ho envies al correu contescoltes@gmail.com

El Col·legi any rere any col·labora amb la Mostra professional de contacontes CONTesCOLTES, organitzada i coordinada per bibliotecàris i bibliotecàries membres del nostre col·lectiu.

Informa’t del que va passar a la Mostra en els últims anys

Mira les fotos que vam fer i apunta’t

INFORMA’T I VINE’T, T’ESPERE’M!

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?