IV trobada Conta’ns la Teua: Maria Jose Gimeno

Foto del II encuentro Contan's La Teua

Després de l’aturada d’agost per les vacances estiuenques, torna el Conta’ns la Teua. En aquesta ocasió serà Maria Jose Gimeno Sanjuan la professional convidada a explicar-nos les seues experiències laborals, com a Responsable del Sistema Integrat de Gestió en l’empresa GEDSA.

Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València i Llicenciada en Documentació per la Universitat Politècnica de València. En l’actualitat és documentalista en l’empresa GEDSA, on entre altres tasques realitza propostes tècniques relacionades amb la digitalització i gestió documental en empreses i institucions.

És responsable del Sistema Integrat de Gestió en tasques com a implantació, certificació i manteniment de les normes ISO 9001, 14001 i 27001 i a més és responsable dels continguts publicats en la web www.gedsa.es, Facebook i Twitter de l’empresa.

La IV trobada de Conta’ns la Teua se celebrarà al Café Bombón (C/ Poeta Durán i Tortajada, 1. 46022, València) el L’entrada és lliure.

Col·labora

Logo de FESABID

FESABID (Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística).

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?