Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars

BE-verd

Què és l’itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars?

L’Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars és una proposta formativa oferida pel GTBE per a dotar als interessats d’una formació bàsica en biblioteques escolars que els permeta aprendre les directrius essencials per a posar en marxa o gestionar la biblioteca escolar d’un centre educatiu.

Aquesta oferta formativa està dirigida tant a professionals de les biblioteques com als docents i respon a la ferma aposta del COBDCV per la professionalització de les biblioteques escolars del sistema educatiu valencià.

Des del Grup de Treball de biblioteques escolars i tal com ja anunciarem a la 1a Jornada valenciana de bibliotecaris/àries escolars: Construint un objectiu comú s’està treballant en el contingut i proposta formativa dels cursos que configuren aquest paquet formatiu que consta de 2 nivells:

  • El primer nivell de formació tindrà una durada des d’octubre fins a desembre de 2021.  Pots consultar els cursos que anem preparant des d’aquest enllaç:  Itinerari Formatiu BE – N1
  • El segon nivell tindrà una durada des de gener fins a desembre de 2022.  Pots consultar els cursos que anem preparant des d’aquest enllaç:  Itinerari Formatiu BE – N2

Amb aquest itinerari formatiu volem que els professionals al capdavant de les biblioteques escolars coneguen les claus de la seua gestió, puguen defendre la seua importància dins del centre educatiu i demostren la conveniència de comptar amb professionals perquè  el projecte de biblioteca escolar al centre siga un èxit.

Si ets membre del COBDCV, et vols especialitzar en biblioteques escolars i tindre l’oportunitat d’optar a les ofertes laborals que ens apleguen relacionades amb elles posat en contacte amb nosaltres i t’explicarem.

Si ets docent responsable de la biblioteca del teu centre o membre de l’equip directiu d’un centre i vols que t’ajudem… Pregunta’ns, perquè podem ajudar-te tant amb l’assessoria del curs, com amb la possibilitat d’aconseguir tindre un professional de biblioteques escolars al teu centre.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?