Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars

BE-verd

Què és l’itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars?

L’Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars és una proposta formativa oferida pel GTBE per a dotar als interessats d’una formació bàsica en biblioteques escolars que els permeta aprendre les directrius essencials per a posar en marxa o gestionar la biblioteca escolar d’un centre educatiu.

Aquesta oferta formativa està dirigida tant a professionals de les biblioteques com als docents i respon a la ferma aposta del COBDCV per la professionalització de les biblioteques escolars del sistema educatiu valencià.

Des del Grup de Treball de biblioteques escolars i tal com ja anunciarem a la 1a Jornada valenciana de bibliotecaris/àries escolars: Construint un objectiu comú s’està treballant en el contingut i proposta formativa dels cursos que configuren aquest paquet formatiu que consta de 2 nivells:

  • El primer nivell de formació tindrà una durada des d’octubre fins a desembre de 2021.  Pots consultar els cursos que anem preparant des d’aquest enllaç:  Itinerari Formatiu BE – N1
  • El segon nivell tindrà una durada des de gener fins a desembre de 2022.  Pots consultar els cursos que anem preparant des d’aquest enllaç:  Itinerari Formatiu BE – N2

Amb aquest itinerari formatiu volem que els professionals al capdavant de les biblioteques escolars coneguen les claus de la seua gestió, puguen defendre la seua importància dins del centre educatiu i demostren la conveniència de comptar amb professionals perquè  el projecte de biblioteca escolar al centre siga un èxit.

Si ets membre del COBDCV, et vols especialitzar en biblioteques escolars i tindre l’oportunitat d’optar a les ofertes laborals que ens apleguen relacionades amb elles posat en contacte amb nosaltres i t’explicarem.

Si ets docent responsable de la biblioteca del teu centre o membre de l’equip directiu d’un centre i vols que t’ajudem… Pregunta’ns, perquè podem ajudar-te tant amb l’assessoria del curs, com amb la possibilitat d’aconseguir tindre un professional de biblioteques escolars al teu centre.

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?