III Jornada de Biblioteques del segle XXI

mesa_canon

Dimecres 26 de novembre de 2014 es celebra la III Jornada de Biblioteques del segle XXI. Biblioteques Públiques: Xarxes de cooperació, organitzada conjuntament per la Sotsdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV).

En aquesta jornada el grup de Treball del cànon bibliotecari, format per membres del COBDCV, organitza una taula rodona específica sobre “L’aplicació del cànon per préstec en biblioteques”.

Termini d’inscripció

Aquesta jornada està dirigida als bibliotecaris de biblioteques públiques municipals de la Comunitat Valenciana.

Els assistents inscrits rebran un certificat d’assistència.

INSCRIU-TE OMPLINT AQUEST FORMULARI

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: fins al 25 de novembre del 2014.

Plànol, data i horari:

Se celebra en el Saló d’actes del Monestir de San Miguel dels Reis, Av. de la Constitució, 284, València. Horari: Dimecres, 26 de novembre entre les 9.30 i les 18 h.

Programa

Coordinada per ALÍCIA SELLÉS CAROT, Presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. Participants

    • GLORIA PÉREZ SALMERÓN, Presidenta de la Federació Espanyola de Societats d ’Arxivística, Biblioteconomía, Documentació i Museística (FESABID).
    • PEDRO LÓPEZ, Professor de la Universitat Complutense i membre de l’associació No al Préstamo de Pago en Bibliotecas.
    • JUANA ESCUDERO, Secretaria de la Comisió de Cultura de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.
    • Mª PAZ DÍAZ CREMADES, Cap d ’Àrea d’Informació i Normativa, Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària. Direcció General de Belles Arts i Béns Culturals i d’Arxius i Biblioteques. Secretaria d’Estat de Cultura. Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.
    • ÓSCAR ARROYO ORTEGA, Cap del Servici de Biblioteca, Llibre i Lectura de Castella-La Manxa. Direcció General de Cultura. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?