II trobada Conta’ns la Teua: Carolina Salinas

Foto de Carolina Salinas y David Seguí en el segundo encuentro de Conta'ns La Teua

La segona trobada Conta’ns la Teua estarà a càrrec de Carolina Salinas, com a Responsable d’Intel·ligència Competitiva.

Carolina és diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València (1996-1999). Des de 1999 treballa en el Departament d’Intel·ligència Competitiva i Estratègica de AIMPLAS, Institut Tecnològic del Plàstic, del que és responsable des de finals de l’any passat. La seua formació acadèmica ha sigut complementada al llarg d’aquests anys amb cursos, seminaris i congressos específics de Vigilància Tecnològica i Intel·ligència competitiva.

El seu treball va començar enfocant-se principalment a la cerca d’informació i a la gestió de serveis de Vigilància Tecnològica per al suport a la R+D+i. Ha participat en diferents projectes relacionats amb VT/IC, on cal destacar la seua col·laboració en la creació de l’Observatori del Plàstic®, de l’Observatori de Mercat, de softVT® i de sistemes per a la gestió de tendències tecnològiques i idees innovadores.

La II trobada de Conta’ns la Teua se celebrarà al Café Bombón (C/ Poeta Durán i Tortajada, 1. 46022, València) el L’entrada és lliure (consumició mínima obligatòria).

Fotos de la trobada

[fsg_gallery id=”17″]

Col·labora

Logo de FESABID

FESABID (Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística).

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?