I trobada Conta’ns la Teua: Daniel Monleón (maig 2014)

Foto de Daniel Monleón realizando su charla en Contan's La Teua (Café Bombón, Valencia)

Daniel Monleón serà el professional convidat a explicar-nos les seues experiències laborals en la primera trobada de Contan’s la Teua, com a Responsable de projectes de continguts digitals, optimització i posicionament en cercadors.

Llicenciat en Documentació per la UPV. Actualment és responsable d’e-marketing & e-contents (SEU, Xarxes Socials, Arquitectura d’informació) en MASMEDIOS, empresa en la qual va començar a treballar en 2004. És responsable de projectes de continguts digitals, optimització i posicionament en cercadors (SEU), Copywriting, Màrqueting en cercadors (SEM), Màrqueting social (SMM), Analític web.

Treballa per a clients com, Hoyesarte.com, Agència Efe, Patronat de l’Alhambra i el Generalife, Coca-Cola, Consolat d’Espanya a Nova York o el Patronat de Turisme de Granada. També col·labora amb la Fundació UNED en el curs online de Competències Tecnològiques per a Community Mànagers.

La I trobada de Conta’ns la Teua es durà a terme en el Cafè Bombó (C/ Poeta Durán i Tortajada, 1. 46022, València) el L’entrada és lliure.

Fotos de la trobada/h2>

[fsg_gallery id=”16″]

Col·labora:

Logo de FESABID

FESABID (Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística).

.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?