III JORNADA VALENCIANA DE BIBLIOTECARIS/ÀRIES ESCOLARS

Sota el lema “El futur és BE”, ens complau anunciar-vos la 3a Edició de la Jornada Valenciana de Bibliotecaris/àries Escolars, que una vegada més va estar dedicada a ressaltar la importància i la necessitat de comptar amb biblioteques i bibliotecaris/àries escolars en cada centre educatiu.

En un món cada vegada més digital i interconnectat, és imprescindible recordar que les BE juguen un paper clau en fomentar la lectura, l’exploració intel·lectual i l’aprenentatge significatiu.

La nostra missió com bibliotecaris/àries escolars és infondre l’entusiasme i la convicció que cada centre educatiu ha de tindre una biblioteca escolar viva i vibrant. Una biblioteca que siga un espai ple de projectes il·lusionants que inspiren a estudiants de totes les edats a submergir-se en un món de coneixement i descobriment.

Durant aquesta jornada, ens vam reunir bibliotecaris, educadors, professionals del sector i entusiastes de les BE per a compartir idees, experiències i bones pràctiques. Aquesta jornada va ser, una vegada més, una oportunitat per a connectar amb col·legues compromesos, compartir experiències inspiradores i adquirir eines pràctiques per a enfortir les biblioteques escolars en els nostres centres educatius. Junts, podem crear espais d’aprenentatge enriquidors que motiven els nostres estudiants a explorar, descobrir i créixer.

Convençuts que l’educació del futur està estretament lligada al que fem hui a les BE, aquests espais exerceixen un paper crucial en la preparació dels estudiants per al món en constant evolució en el qual vivim. Adaptant i transformant les biblioteques escolars, estem establint les bases per a una educació més innovadora i rellevant.

 

PÀGINA DE LA JORNADA