II JORNADA VALENCIANA DE BIBLIOTECARIS/ÀRIES ESCOLARS

Descàrrega del poster de les jornades

L’any passat, en el marc de la 1a edició d’aquesta Jornada, des del Grup de Treball de Biblioteques Escolars del COBDCV s’adquirí el compromís d’establir encontres per donar a conéixer i fer valdre tota la tasca que s’està duent a terme a les biblioteques escolars del sistema educatiu valencià i a la vegada, ser un punt de trobada entre professionals bibliotecaris i docents al capdavant de les biblioteques. D’aquesta manera es crea l’espai adient per intercanviar i compartir coneixements i inquietuds al voltant de la Biblioteca Escolar i el seu futur. Per tot això, s’estableix un objectiu comú, lluitar per una biblioteca escolar de qualitat. En definitiva, un objectiu clar i precís: Fer-ho BÉ!

Ara ens toca fer camí, i és per això que enguany celebrem la 2a edició de la Jornada Valenciana de Bibliotecaris i Bibliotecàries Escolars i ho fem amb l’objectiu de continuar FENT CAMÍ i fer saber que el GTBE té un compromís ferm i decidit amb les Biblioteques Escolars.
Sabem que aconseguir un model de biblioteca escolar que beneficie a totes i tots no és un camí fàcil, no és un camí curt, però és un camí ferm amb un punt d’eixida i un clar punt d’aplegada. És un camí que l’hem de fer tots junts. Professionals bibliotecaris, docents, comunitat educativa i institucions locals i autonòmiques.

Així doncs, aquesta nova edició de la Jornada, torna a ser un punt de trobada per a totes i tots els compromesos amb una biblioteca escolar de qualitat, professional i amb ambició de perdurar en el temps. Un encontre de companys de camí on trobarem recursos i respostes que ens faciliten el viatge, a més de bons companys i companyes per a aquesta aventura.
Sols FENT CAMÍ tots junts aplegarem i tindrem garantia d’èxit.

 

PÀGINA DE LA JORNADA

Vídeos de les II Segones Jornades BE Fotografies de les II Segones Jornades BE