GTBE del COBDCV: La Biblioteca Escolar: un objetiu en comú

Fira-Llibre-Cast.-2022

Activitat suspesa per la pluja el dia 3 de maig.

Es confirma que l’activitat es realitzarà dijous 5 de maig de 18 h a 19 h. Us esperem!!

El dia 5 de maig de 2022, els membres del Grup de Treball de Biblioteques Escolars del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, participen en la Fira del llibre de Castelló amb la presentació “Grup de Treball de Biblioteques Escolars del COBDCV: La Biblioteca Escolar: un objectiu en comú“.

Aquest acte estarà emmarcat dins de la 38 edició de la «Fira del Llibre de Castelló»  que se celebrarà del 28 d’abril al 8 de maig de 2022 a l’entorn de el Parc Ribalta de la ciutat de Castelló.

Des del Grup de Treball de Biblioteques Escolars s’està treballant per a aconseguir que la Biblioteca Escolar siga una realitat en els centres escolars del sistema educatiu valencià i, a més, donar-li estabilitat i continuïtat.

Com fer-ho?

Desenvolupant vàries línies estratègiques i treballant junt en els altres membres de la comunitat educativa (docents, alumnat, equips directius, famílies) amb un objectiu en comú que no és un altre que una Biblioteca Escolar amb garantia de futur.

Al llarg d’aquesta intervenció es donaran a conéixer als assistents les activitats i projectes en els quals està treballant el GTBE i com aquests poden contribuir a millorar la visibilitat, la gestió, organització i la dinamització de les biblioteques escolars del sistema educatiu valencià.

 

  • Dia: dijous 5 de maig de 2022 a les 18.30 h.
  • Lloc: Parc Ribalta, CastellóEspai d’activitats.
  • Accés: lliure i gratuït (no és necessària la inscripció)  + Info

 

Des del Col·legi convidem i demanem la participació a tots els membres del COBDCV, docents, alumnat, equips directius, famílies i tot aquell interessat a donar-li vida a la biblioteca escolar.

Participen:

Yolanda Puchades Asensi. Presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.

 

Amparo Costa Celda. Coordinadora del Grup de Treball de Biblioteques Escolars del COBDCV (Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana).

 

Les acompanyaran diferents membres del Grup de Treball de Biblioteques Escolars del COBDCV.

 

GTBE

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?