Presentació 3es Jornades Valencianes de Documentació

banner-small-3esJornades

Les 2es Jornades Valencianes de Documentació es van articular sobre dos eixos temàtics, l’Ocupabilitat i la Innovació, qüestions que han sigut claus en el treball del COBDCV en els últims anys. En 2013 vam conèixer experiències d’ocupació, autoocupació i emprenedoria que exploraven les noves possibilitats basades en la innovació i els nous perfils professionals i realitzarem tallers més específics amb una focalització en els nous reptes i escenaris tècnics on s’identificaven oportunitats d’innovació i desenvolupament professional.

En les 3es Jornades Valencianes de Documentació ens proposem donar continuïtat a les jornades anteriors i ens centrarem a treballar la capacitat dels professionals de la informació per a influenciar, dinamitzar, cooperar, intervenir (amb altres professionals, amb usuaris, etc.).

Els professionals de la informació i la documentació volem deixar de pensar que ningú ens coneix o que no se’ns valora, perquè volem ser els protagonistes del canvi, ser capdavanters en la societat, en la nostra empresa o institució o davant la mateixa administració i els governants.

Per tot açò, el que et demanem NO és que presentes una comunicació o una activitat, el que volem és que ens contes si has sigut líder en algun projecte, si has aconseguit algun canvi important relacionat amb la gestió de la informació en la Comunitat Valenciana…. o si no has sigut tu, però coneixes a algú que ho ha sigut, també pots proposar-nos-ho.

El Comitè Científic valorarà les vostres propostes i tancarà el programa de les jornades i els tipus d’activitats que es realitzaran.

Si eres un dels nostres #lidersocults realitza la teua proposta abans del 15 d’abril de 2015!!

Recorda, NO volem que ens envies comunicacions per a les Jornades, volem que ENS PRESENTES a professionals de la informació i de la documentació…, volem conèixer a aqueixes persones que han estat o estan darrere d’una bona idea, d’un bon projecte o una bona recerca, però que no sempre s’ha donat a conèixer. Perquè en aquestes Jornades, nosaltres volem posar-los davant. Volem que donen la cara: cerquem bibliotecaris, documentalistes, gestors de continguts, investigadors… que ens conten la seua experiència i els seus millors projectes, projectes amb capacitat de liderar, d’innovar, de dinamitzar la societat. T’animes? Segur que tens alguna cosa que contar. Presenta’ns el teu projecte o proposa a aqueix #líderocult al que hauríem de conèixer.

El període de recepció de propostes ha finalitzat, per a més informació de les 3es Jornades Valencianes de Documentació, visita el portal web de les jornades.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?