Excursió a la Murta (2 de març de 2014)

Foto de excursionistas descendiendo una ladera

En la seua línia de facilitar l’aprenetatge d’anglès, aquesta vegada en un entorn més informal i lúdic, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV), junt a Pepa Ferrer idiomas i Mills Training, organitza una excursió al Parc Natural de la Murta (Alzira) per al diumenge 2 de març.

Si vols practicar la conversa a la vegada que retrobar-te i conèixer a nous companys de professió, a continuació et facilitem tots els detalls per a què pugues inscriure’t:

  • Punt de trobada:
  • Durada de l’excursió: 3 h aproximadament, amb una parada per esmorzar.
  • Places limitades: 15 participants. És necessari confirmar plaça en pepaferrer@overseaseducationadviser.com o al telèfon 680789745.
  • Coordinador de l’activitat en anglès: Denzle Mills, formador d’anglès i habilitats directives i de comunicació.
  • Requisit: B1 d’anglès

Cartell de l'activitat d'excursió a la Murta (2014)

Recorregut

La ruta consistirà en dos etapes:

  1. Passeig fins a les ruïnes del Monasteri de Santa Maria: des de l’entrada del parc fins al Monasteri, hi ha una distancia d’una hora aproximadament, caminant per un sender de dificultat tècnica i física baixa. S’arriba al Monasteri de Santa Maria de la Murta (s. XIV-XV), on pararem a esmorzar i gaudir del paisatge.
  2. Pujada a la Creu del Cardenal. Des de el Monasteri de la Creu, hi ha una pendent prou pronunciada. En aquesta etapa de dificultat mitja, les vistes són espectaculars.

Consells:

És important portar roba i sabata còmoda (sabatilles de trekking), aigua, esmorzar-dinar (no hi ha res com un bon entrepà a la muntanya).

T’esperem!

Col·laboren:

Logo de Pepa Ferrer Idiomas
Logo de Mills Training
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?