Els professionals bibliotecaris valencians celebren el Dia del Llibre amb Carmelina Sánchez-Cutillas

Dia del llibre 2020 COBDCV

Els professionals bibliotecaris valencians celebren el Dia del Llibre des del confinament però més units que mai a través de la lectura de l’obra més coneguda de l’escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas, Matèria de Bretanya.

La comunicació a distància al llarg de tot el territori valencià d’aquest col·lectiu s’ha enfortit i han trobat en la celebració del Dia del Llibre una oportunitat per a unir les seues veus i seguir connectats.

Seixanta bibliotecaris i bibliotecàries, de més de cinquanta poblacions valencianes, han unit les seues veus per a llegir conjuntament, i des de la distància, el capítol Remembrança d’aquest magnífic llibre de la literatura valenciana. Un fragment seleccionat per Joan Borja, professor de la Universitat d’Alacant, director de la Càtedra Enric Valor i especialista de l’autora i la seua obra.

Un homenatge a l’Escriptora de l’Any de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

El passat 12 de març el COBDCV va realitzar la seua última activitat oficial, la signatura d’un acord de col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a difondre la figura de l’escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas i la seua obra a tota la Comunitat Valenciana a través dels professionals bibliotecaris.

El COBDCV ha vist en aquesta iniciativa de la lectura conjunta per al Dia del Llibre una oportunitat per a donar suport a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua amb la tria d’un text de Matèria de Bretanya i així donar veu l’Escriptora de l’Any 2020, Carmelina Sánchez-Cutillas.

La previsió d’activitats i recursos que l’AVL i el COBDCV volien oferir a les biblioteques valencianes al llarg del 2020 han d’esperar per motiu de la crisi de la COVID-19. Un any deslluït per a una autora valenciana que es mereix brillar en el Dia Internacional del Llibre i que ho farà amb el suport dels bibliotecaris i les bibliotecàries valencianes.

Ací pots llegir la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?