El COBDCV participa en la Fira del Foment Lector

Avatar-facebook2-foment

Amb motiu de l’edició 51 de la Fira del Llibre de València, que es celebrarà del 20 d’abril a l’1 de maig de 2016 als jardins de Vivers de València, FULL-Fundació pel llibre i la lectura (de la qual forma part el Col·legi Oficials de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana) i el Gremi de Llibrers de València organitzen la I edició de la Fira de Foment Lector.

La Fira de Foment Lector, vol ser un lloc de trobada, físic i virtual, de professionals i mediadors i un espai on donar a conèixer i compartir experiències i recursos d’animació lectora i foment de la lectura i el llibre.

El Col·legi, dins de les activitats i xarrades al voltant de la dinamització de la lectura, organitza el pròxim dia 28 d’abril, el col·loqui “Parlem de biblioteques i foment lector”. Aquesta activitat serà presentada per la Presidenta del Col·legi Alicia Sellés i comptarà amb la participació de Carlos Travesí, Jefe del Servicio de Archivos y Bibliotecas de la Consejería de Cultura y Turismo de la Junta de Castilla y León.

Carlos Travesí de Diego farà una presentació del desenvolupament del primer pla de lectura de la Junta de Castilla y León i el procés d’elaboració i programació del segon. Els professionals valencians tindran un espai per preguntar i dialogar al voltant dels diferents aspectes d’un pla de lectura, ara que nosaltres comencem a treballar en el nostre.

 

  • Dia: dijous  a 18:30h.
  • Lloc: Jardins de Vivers de València (amb accessos des de l’Avinguda Blasco Ibáñez, carrer Jaca, carrer Genaro Lahuerta i el llit del Túria). Espai Lector E.
  • Accés: lliure i gratuït (no és necessària la inscripció)

 

Des del Col·legi convidem i demanem la participació de tots els col·legiats i professionals del sector (bibliotecaris, documentalistes, arxivers, llibrers, editors, professionals de la informació…) en aquesta activitat, perquè siga dinàmica i per a traure idees de desenvolupament i aplicació al pla de foment lector.

Mira les fotos de la Taula rodona organitzada pel col·legi en la fira del llibre  2015


[fsg_gallery id=”47″]

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?