El COBDCV participa en la Fira del Foment Lector

Avatar-facebook2-foment

Amb motiu de l’edició 51 de la Fira del Llibre de València, que es celebrarà del 20 d’abril a l’1 de maig de 2016 als jardins de Vivers de València, FULL-Fundació pel llibre i la lectura (de la qual forma part el Col·legi Oficials de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana) i el Gremi de Llibrers de València organitzen la I edició de la Fira de Foment Lector.

La Fira de Foment Lector, vol ser un lloc de trobada, físic i virtual, de professionals i mediadors i un espai on donar a conèixer i compartir experiències i recursos d’animació lectora i foment de la lectura i el llibre.

El Col·legi, dins de les activitats i xarrades al voltant de la dinamització de la lectura, organitza el pròxim dia 28 d’abril, el col·loqui “Parlem de biblioteques i foment lector”. Aquesta activitat serà presentada per la Presidenta del Col·legi Alicia Sellés i comptarà amb la participació de Carlos Travesí, Jefe del Servicio de Archivos y Bibliotecas de la Consejería de Cultura y Turismo de la Junta de Castilla y León.

Carlos Travesí de Diego farà una presentació del desenvolupament del primer pla de lectura de la Junta de Castilla y León i el procés d’elaboració i programació del segon. Els professionals valencians tindran un espai per preguntar i dialogar al voltant dels diferents aspectes d’un pla de lectura, ara que nosaltres comencem a treballar en el nostre.

 

  • Dia: dijous  a 18:30h.
  • Lloc: Jardins de Vivers de València (amb accessos des de l’Avinguda Blasco Ibáñez, carrer Jaca, carrer Genaro Lahuerta i el llit del Túria). Espai Lector E.
  • Accés: lliure i gratuït (no és necessària la inscripció)

 

Des del Col·legi convidem i demanem la participació de tots els col·legiats i professionals del sector (bibliotecaris, documentalistes, arxivers, llibrers, editors, professionals de la informació…) en aquesta activitat, perquè siga dinàmica i per a traure idees de desenvolupament i aplicació al pla de foment lector.

Mira les fotos de la Taula rodona organitzada pel col·legi en la fira del llibre  2015


Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?