El COBDCV manifesta la seua aposta per un Govern Obert i Transparent

Foto de ponentes en el IV Seminario Política 2.0: E-Democracia y Open Government

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) va fer palesa ahir el seu ferm suport a les iniciatives que aposten per un govern obert i transparent en IV Seminario Política 2.0: E-Democracia y Open Government organitzat per la Asociación Valenciana de Politólogos (AVAPOL) que va tenir lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

“Una societat civil ben informada és el millor actiu per a la millora de la transparència i la participació ciutadana. Per a això és necessari una Llei de Transparència que garantisca l’accés real a la informació, però sobretot el que es formalitzen unes bones pràctiques de gobernanza a la gestió dels documents i arxius. Ja que sense això no seria possible eixa transparència”, va assenyalar en la seua intervenció la presidenta del Col·legi Dª Alicia Sellés.

“L’empoderament de la ciutadania és vital per a garantir un pluralisme polític i social en la societat, i és en aqueix punt on els professionals de la informació podem posar el nostre granet de sorra, garantint l’accés a la informació de la millor manera possible i també ajudant a l’alfabetització informacional de les persones”, va concloure.

Més informació sobre aquest seminari:portal web de AVAPOL.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?