El COBDCV i la Universitat de Castelló signen un conveni de col·laboració

Conveni Universitat Castelló UJI

El passat 18 de febrer Alicia Sellés, presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, i Vicent Climent, rector de la Universitat Jaume I de Castelló, van signar el conveni de cooperació acadèmica, científica i cultural entre ambdues institucions, comprometent-se a propiciar i desenvolupar projectes comuns en règim de col·laboració.

Aquest conveni estableix que els membres del COBDCV tindran accés a les activitats que organitze l’UJI amb els mateixos drets que els membres universitaris i accés a la Biblioteca de l’UJI i al préstec de documents. A més l’UJI facilitarà l’ingrés dels fons documentals del Col·legi en la seua xarxa i l’accés a les seues aules per a la celebració de cursos o tallers del Col·legi. A la Intranet del Col·legi es pot consultar el conveni a text complet.

Amb aquest acord de col·laboració, el Col·legi ha signat convenis amb universitats públiques de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, ja que s’uneix als ja signats amb la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València i la Universitat d’Alacant.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?