EC3Metrics i Olympia Metropolitana signen convenis de col·laboració amb el COBDCV

3 logos Olympia Nuevo

La Junta de Govern del COBDCV continua signant convenis de col·laboració amb empreses professionals relacionades amb l’activitat del Col·legi i amb empreses dedicades a l’oci. En aquests últims mesos s’han signat dos nous convenis: un amb EC3metrics i un altre amb Olympia Metropolitana.

Logo EC3metrics

EC3metrics Spin-off ofereix serveis d’assessoria i consultoria en l’àmbit de l’avaluació de l’activitat investigadora, generant eines útils per a la presa de decisions i una adequada gestió de la I+D+i. A més, imparteix cursos de formació en bibliometria i comunicació científica. En aquests cursos, els membres del COBDCV podran gaudir d’un 12,5% de descompte.

D’altra banda, el conveni signat amb Olympia Metropolitana ofereix un important descompte a tot el col·lectiu del COBDCV en els teatres Olympia i Talia de València. El descompte serà d’un 20% (en els espectacles que admeten descomptes de caràcter general, quedant fóra monòlegs i espectacles d’un només dia ) i s’aplicarà també a un acompanyant. Per a poder gaudir aquest descompte, la compra s’haurà de realitzar en les taquilles dels teatres i s’haurà de mostrar el carnet de col·legiació.

Logo Olympia Metropolitana

Ocasionalment, es podrà realitzar compres d’entrades per internet amb importants descomptes, consulta en la Intranet del COBDCV les ofertes per als pròxims mesos.

Aquests dos convenis es sumen a la llista dels ja signats amb altres empreses, associacions professionals o universitats valencianes. Tots ells poden ser consultats en la secció de convenis de la nostra web.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?