Justícia Alimentària

Justícia Alimentària és una associació amb més de 30 anys de recorregut que promou des de la cooperació, l’educació i la mobilització, un model alimentari saludable, sostenible i just, basat en els principis de la Sobirania Alimentària.

Al voltant de 90.000 persones moren a l’any per malalties cròniques que poden atribuir-se a la alimentació industrial. A més, el sistema alimentari actual té enormes impactes ecològics, el que també acaba afectant el nostre benestar i la nostra salut. Aquests impactes no afecten a tots per igual, sinó que s’acarnissen amb les persones amb menys recursos culturals i econòmics.

Una bona part del nostre treball va dirigit a investigar i a publicar estudis que aprofundeixen i evidencien els mecanismes subjacents al model agroalimentari actual. També treballem amb la comunitat educativa, professorat, alumnat, pares i mares: materials didàctics, horts escolars, cinema, entreteniment són algunes de les eines que fem servir per generar debat i reflexió sobre l’impacte social, ambiental i econòmic que provoca l’actual model de producció, comercialització i el consum d’aliments.

Si vols més informació, contacta amb nosaltres en el següent correu electrònic: valencia@justiciaalimentaria.org.

Deixa un comentari