Lectures ODS per a infantil i juvenil

El compromís de les biblioteques amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de l’ONU és ferm. Les biblioteques són serveis per a tota la ciutadania que ajuden al desenvolupament personal, al benestar social i al desenvolupament sostenible.

Tanmateix les biblioteques han d’ajudar a altres entitats que volen treballar les ODS com són les escoles i instituts de secundària. La Dirección General de Cultura de Navarra té un recurs de selecció magnífic. Sota el títol «Libros y bibliotecas para construir el mundo que queremos» el Servicio de Bibliotecas de Navarra ha creat un projecte de prèstec per a centres escolars de lots de llibres infantils i juvenils de ficció i matèries sobre els ODS de l’Agenda 2030.

A través d’un catàleg en línia creat per a este projecte es poden filtrar les recerques per cada objectiu de l’Agenda 2030 a més de per cicle d’estudis. Vos convidem a entrar a este recurs i utilitzar-los per fer les vostres pròpies seleccions. Catàleg Agenda 2030

Leave a Comment