Guies de lectura Pla Clic


Il·lustració de Miguel Calatayud

És un projecte de posada en marxa de clubs de lectura infantils en biblioteques de la Xarxa de Lectura  Pública Valenciana. Anirà acompanyat d’un pla d’adequació de les biblioteques i la formació dels professionals que les gestionen, recomanacions literàries i abundants propostes de foment lector infantil.

Al web del COBDCV podeu descarregar totes les Guies de Lectura elaborades per al Pla Clic en valencià i en castellà.

Coordinació: Mar Benegas i Jesús Ge.

Un projecte de la Direcció General de Cultura i Patrimoni Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport en colaboració amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.


Guies de lectura al Pla Clic 2019


Guies de lectura al Pla Clic 2018