Cátedra de Estudios del Cómic-Fundación SM (Universitat de València)


La Cátedra de Estudios del Cómic-Fundación SM (UV) se centra en el desenvolupament del coneixement del còmic des de l’àmbit acadèmic, a través de diferents activitats de difusió, formació i investigació. En aquesta ocasió, la Cátedra de Estudios del Cómic ens ofereix una aproximació al món del còmic des de la selecció de fonts i recursos significatius tant per la seva inclusió a les biblioteques i millora de la seua catalogació, com per al seu aprofitament didàctic.

L’objectiu de la Càtedra és el desenvolupament d’activitats formatives, culturals, d’investigació i d’extensió universitària orientades cap al coneixement i difusió permanent del còmic. El seu director és Álvaro Pons Moreno.

Contacte: catedracomicsm@uv.es


La Cátedra de Estudios del Cómic i el COBDCV van signar el 2019 un acord de col·laboració per a la formació dels professionals bibliotecaris, la realització d’activitats i l’elaboració de materials de selecció per promoure la presència del còmic a les col·leccions de les biblioteques valencianes.


Deixa un comentari