Mª Ángeles Gaudioso

Col·labora amb la #CTSelección elaborant pautes i recomanaciones per a seleccionar recursos sobre Lectura Fàcil i d’aquesta manera ajudar a que les biblioteques valencianes siguen més inclusives. Forma part del COBDCV  i ha desenvolupat amb nosaltres una interessant formació sobre clubs de lectura de Lectura Fàcil.

Mª Angeles Gaudioso Navarro és diplomada en Biblioteconomia i Documentació. Va estudiar un Postgrau en Animació a la lectura i Dinamització de biblioteques. És formadora de professionals bibliotecaris des de 2002 i membre del COBDCV des de 2018. Treballa com a consultora i dinamitzadora de biblioteques municipals i escolars des de 1996.

Des de 2017 ha dissenyat i desenvolupat campanyes i clubs de lectura fàcil. Treballa i col·labora amb associacions com  Plena Inclusión de la Comunidad Valenciana i l’Asociación Española contra la Despoblación Rural . Va col·laborar en la redacció de textos accessibles per a la campanya “Libros que unen” del Govern d’Aragó en 2020.

Per a conèixer millor a Mª Ángeles Gaudioso vos recomanem consultar la seua pàgina de Linkedin i el seu blog Animalibros.

Leave a Comment