Lambda València

Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, és una associació privada sense ànim de lucre que es constitueix el 25 de setembre de 1986 motivada per la situació de discriminació legal i marginació social que patíem les persones homosexuals, bisexuals i transsexuals.

Han col·laborat activament amb el COBDCV per tal de formar les i les bibliotecàries valencianes en criteris i pautes de selecció de materials LGTB+, i també en millorar les catalogacions i l’assignació de temes de matèria que es fan a la XLPV.

Però Lambda València no només forma professionals (bibliotecaris, docents…), també compta amb una completa biblioteca de colors que conté un bon grapat de recursos formatius per a totes les edats i sobre molts temes interessants: diversitat sexo afectiva, diversitat familiar, orientació sexual, identitats trans…

Al web de Lambda València trobareu tots els seus recursos, i molta informació interessant sobre les seues activitats i campanyes.