Anna Juan Cantavella

Anna Juan Cantavella és docent, investigadora, assesora i promotora de lectura i editora en el món de la literatura infantil. Al COBDCV ja ens ha donat pautes per triar i seleccionar la col·lecció infantil i els àlbums il·lustrats per a 0-5 anys, i una píndola formativa amb moltes recomanacions: editorials, col·leccions, criteris…

Doctora en Antropologia Social i Cultural i Màster en Llibres i literatura infantil.

Docent i investigadora en el camp de la didàctica de la literatura. Actualment és professora associada de la UAB en el departament de Didàctica de la literatura i dissenya i desenvolupa projectes, tallers i formacions sobre literatura infantil, educació literària, biblioteca escolar i foment a la lectura per diverses escoles, biblioteques i altres institucions.

Col·labora amb el ClijCat, amb el grup de recerca GRETEL i amb l’editorial de filosofia visual per a nens Wonder Ponder i és autora del bloc especialitzat en àlbum: http://lacoleccionista-libroalbum.blogspot.com.es/