Ana Ordás

Ha compartit amb nosaltres pautes i criteris per a fer seleccions de jocs a les biblioteques, i una píndola informativa que ens va oferir al COBDCV durant el confinament. Es defineix a sí mateixa com a exploradora de mons que aplicar a les biblioteques per donar-les visibilitat i fomentar la participació.

Des de fa uns anys, dedica el seu desenvolupament professional al marketing digital, els jocs i la gamificació.

També organitza cursos professionals i experiències immersives basades en jocs com a forma d’utilitzar el pensament lúdic per a aportar solucions a biblioteques.

Segueix-la a Twitter o visita el seu blog Explorando el lado divertido de las cosas. També pots llegir els seus articles a Biblogtecarios. I si vols consultar el seu perfil professional complet, ací tens el seu LinkedIn.

1 comentari a “Ana Ordás”

Deixa un comentari