Convenis amb la Universitat d’Alacant, la Universitat de València i Serbicis

Foto de la firma del convenio entre la Universitat de València y el COBDCV

El passat el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV), va signar un conveni de col·laboració amb la Universitat de València (UV).

Uns mesos abans, el s’havia signat un conveni amb les mateixes condicions amb la Universitat d’Alacant (UA).

L’objectiu d’aquests dos convenis és establir vies per a la realització conjunta d’activitats de divulgació, formació i investigació, que siguen beneficioses per a ambdues institucions. Les dues Universitats s’han compromès a facilitar als membres col·legiats que ho sol·liciten l’accés a les biblioteques de la Universitat (prèvia acreditació fefaent de la seua condició de col·legiat o col·legiada) i proporcionarà, en mesura de les seues possibilitats, aules i altres instal·lacions, per a la realització d’activitats i cursos.

A canvi, el Col·legi enviarà totes les seues publicacions a les biblioteques, tant de la UV com de la UA, i donarà accés als cursos de formació organitzats pel Col·legi als alumnes de cada Universitat, en les mateixes condicions que als seus col·legiats, aplicant el preu de membre del COBDCV.

D’altra banda, s’ha signat un conveni amb la empresa Serbicis.com, un taller de bicicletes a domicili amb servei en tota la ciutat de València i un radi de 10km de la mateixa. Els membres del Col·legi es beneficiaran dels següents descomptes:

Logo de SerBicis

  • 10% en serveis de taller i recollida.
  • 10% de descompte addicional en totes les ofertes.
  • 10% de descompte en tot el material, bicicletes i recanvis.
  • Altres ofertes especials.

Fotos de la signatura del conveni amb la Universitat de València

Fotos de la signatura del conveni amb la Universitat de València

[fsg_gallery id=”32″]
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?