El ‘Col·legi en Ruta 2021’ Ens en anem a Elx!

col·legi-en-ruta-elx-2021

L’any 2014, amb la celebració del 8é aniversari del Col·legi i la presentació del Codi Deontològic elaborat i creat per FESABID, la junta del COBDCV va decidir crear la “Trobada Anual COBDCV”.

Aquesta activitat després de set anys s’ha convertit en el punt de trobada de tots els col·legiats i col·legiades, en un ambient lúdic i distés que permet conéixer-nos millor i establir vincles que ens enforteixen com a organització i com a professionals.

Des de 2019 la “Trobada Anual” va passar a dir-se El Col·legi en ruta

Enguany, al cap d’un any d’inactivitat per la pandèmia, la Junta del COBDCV ha decidit que aquesta nova edició se celebrarà el dissabte 27 de novembre de 2021 a Elx (Baix Vinalopó).

Programa:

  • 10.30 h.- Arribada a la Biblioteca Central Pedro Ibarra d’Elx. Visita a les seues instal·lacions, amb una breu explicació de la Xarxa de Biblioteques d’Elx i de la mateixa Biblioteca Central. La visita inclou el Bibliobús d’Elx, que estarà aparcat al costat de la biblioteca.
  • 11.30 h.- Amb l’autobús que ens ha portat ens traslladarem al Museu del Palmeral, situat en un hort tradicional de palmeres, on farem una visita guiada gratuïta en la qual, entre altres coses, un palmerer farà una demostració de la forma ancestral de la pujada a les palmeres tant per a treballs de poda com de recollida de la collita de dàtils.
  • 12.30-12.45.- Ens encaminem cap al centre urbà per a passar per davant de la Calahorra i la Basílica de Santa María i, pel Palau d’Altamira, entrar al Parc Municipal, en el qual farem un breu recorregut, de manera que acabarem entre les 14 o 14.15 h.
  • 14:00h.- Dinarem en el Restaurant Parres (Bar Parc Esportiu). El preu del menjar és de 31€ adults i 16€ els xiquets. (Menú Il·licità)

Transport:

El Col·legi posa a la vostra disposició un autobús que tindria parada a Castelló, València i Gata de Gorgos. El trajecte en bus serà totalment finançat pel COBDCV.

Enviarem la ruta definitiva una vegada tanquem la inscripció d’aquesta activitat.

Ruta provisional:

Ruta: Castelló de la Plana ==> València ==> Gata de Gorgos ⇒ Elx

8.00.– Eixida de Castelló (Camí Pi Gros, 49)

8.45.- Parada a València (Facultat de Geografia i Història de València).

Arribada a Elx: Biblioteca: Carrer Santíssim Crist de Zalamea, 1, 03204 Elx, Alacant

Col·laboren:

Biblioteques Municipals Elx

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?