Trobades d’Escoles en Valencià

El Col·legi col·labora amb Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua (FEV) entitat cívica formada per 29 associacions comarcals valencianes. El principal objectiu de l’entitat és la normalització lingüística en tots els àmbits d’ús de la llengua, amb especial incidència en el sistema educatiu valencià.

Les Trobades d’Escoles en Valencià són trobades lúdiques que reivindiquen la llengua valenciana per totes les comarques, fent visible l’autoestima lingüística i reclamant als responsables institucionals que facen del valencià la llengua pròpia i oficial d’ús normal per a tots i per a tot.

El Col·legi participa en aquestes jornades per a promocionar la importància del bibliotecari escolar. Mentre els xiquets s’entretenen amb les activitats oferides, els membres col·legiats aprofiten per a informar als pares dels estudiants de la necessitat i la importància que la biblioteca escolar siga dirigida per un professional. També s’aprofita per a parlar amb professors i amb les persones encarregades de la direcció del centre per a preguntar per la situació de cada centre i cercar possibles solucions per a un bon funcionament de la biblioteca.

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?