El COBDCV signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana

Conveni COIICV

En la vesprada del passat dimecres 12 de juny es va signar en la seu del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV) un conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana COBDCV i el COIICV.

Amparo Pons, com a presidenta del COBDCV, i Alejandro Blasco, com a president del COIICV, van ser els encarregats de signar aquest conveni que es presenta com una oportunitat d’unificar esforços entre totes dues entitats per al benefici dels col·legiats i col·legiades de les dues institucions.

En paraules de A. Pons “els professionals de la informació som un col·lectiu que no solament consumeix tecnologia de la informació sinó que som aliats necessaris en el desenvolupament de l’administració electrònica, la transparència, la preservació digital i l’accés a la informació. Tenim rols complementaris en els projectes. La suma de capacitats tècniques informàtiques i dels professionals de la informació és una combinació d’èxit i, per això, aquest conveni ens ha de portar a avançar en una major col·laboració i complementarietat en tots els àmbits d’interés comú”

Per a A Blasco, “el conveni contribuirà al desenvolupament d’estratègies conjuntes en matèria de gestió de la informació i programari de gestió documental, complementant a través de la compartició d’esdeveniments i d’accions formatives, la transferència de coneixement entre els col·legiats de tots dos col·lectius, compartint el know-how específic de l’altre col·lectiu”.

Aquest conveni se suma a la llista dels ja signats amb altres empreses, associacions professionals o universitats valencianes. Tots ells poden ser consultats en la secció de convenis de la nostra web.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?