COBDCV posa en valor el treball dels Arxivers en el seu dia Internacional

WhatsApp Image 2024-06-14 at 09.22.00

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius, el passat 9 de juny el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana ha volgut posar en valor el treball dels arxivers en fer-se eco d’aquest dia a través dels mitjans de comunicació.

El Dia Internacional dels Arxius va ser proclamat pel Consell Internacional d’Arxius o International Council on Arxives (ICA), l’any 2008. Durant aquest dia i tota la setmana, es commemora la importància i el valor únic dels arxius, gràcies als quals s’assegura el funcionament democràtic de les societats, la identitat dels individus i de les comunitats i la defensa dels drets humans.

Aprofitant aquesta data tan especial per al nostre Col·legi, la Tresorera de la Junta de govern i arxivera, Merche Rojas, ha sigut present en el programa de ràdio de À punt, “Podriem fer-ho millor”. Un magazine radiofònic de radi televisió valenciana que combina l’actualitat amb l’humor, conduït pels periodistes Susa Calafat i Miguel Coll.

La nostra tresorera ha explicat als oients la desconeguda però important tasca dels arxivers i de quin mode impacta en totes les esferes de la societat. D’aquesta manera, ha donat valor al treball d’aquest col·lectiu tan compromés amb la cultura i la transparència. Així mateix, el programa ha fet menció a la recent majoria d’edat del Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.

¡No et perdes l’entrevista! Pots veure-la completa ací o escoltar el programa sencer en À Punt

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?