El COBDCV participa en el Dia del Bibliobús a Castelló

Bibliobus_castello

El passat 28 de gener, amb motiu de la celebració del Dia del Bibliobús, la presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, Alicia Sellés, el Vicepresident José Antonio Martínez, i la vocal de Formació, Paula Traver, van acudir a Castelló a la jornada de portes obertes del bibliobús de la Diputació de Castelló.

L’any 2015 el bibliobús de la corporació castellonenca va realitzar més de 10.000 préstecs en 15 xicotets municipis de la província, concretament de les comarques dels Ports i l’Alt Palància que no disposen de biblioteca. Aquest servei ha sigut reconegut amb el Premi Nacional de Foment de la Cultura que atorga el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

Durant la visita els representants del COBDCV van poder visitar les instal·lacions del bibliobús i conversar amb els responsables del mateix, així com amb les autoritats polítiques que van acudir a l’acte. Aquesta visita es va realitzar amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat al col·legi i reconèixer l’esforç que aquests professionals realitzen per a acostar la lectura a tots els racons de la província.

Sabent de la importància que té el bibliobús per a arribar al màxim nombre de poblacions, el pròxim 25 de febrer el COBDCV organitza el taller “Les biblioteques mòbils: l’instrument dels sistemes bibliotecaris per a arribar al 100% de la població” en Castelló i València. En ell es donarà a conéixer el concepte de la biblioteca mòbil i el seu paper dins dels sistemes bibliotecaris.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?