El COBDCV i la Fundació Bromera signen un conveni de col·laboració

signaturaBromera-1

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) han signat un conveni amb l’objectiu d’establir un marc d’actuació per a la col·laboració entre ambdues entitats en el desenvolupament d’activitats d’interés mutu.

Aquesta aliança permetrà també intercanviar experiències orientades al desenvolupament dels professionals de la informació i la documentació. Tant la Fundació Bromera com el COBDCV tenen entre els seus objectius la formació i l’organització d’activitats culturals d’interés per a aquest col·lectiu.

«Un dels principals objectius de la col·laboració és la consolidació i la dinamització de la campanya “Clubs de lectura, entre línies”, una iniciativa impulsada per la Fundació Bromera en 2019. Actualment, més d’un centenar de biblioteques públiques coordinen clubs de lectura en valencià, una forma excel·lent de difondre la nostra literatura i crear nous lectors i lectores en valencià», ha explicat Rosa Mengual, directora de la Fundació Bromera.

Per la seua part, la presidenta del COBDCV, Amparo Pons, ha assegurat que la signatura del conveni «és un pas endavant per a consolidar aquesta aliança i crear un marc d’acció conjunt per al futur». També ha destacat que la Fundació Bromera «sempre ha confiat en els professionals bibliotecaris valencians».

La primera de les activitats que organitzaran ambdues entitats en col·laboració és el #SeminariEntreLínies2, una jornada formativa sobre clubs de lectura i foment lector adreçada a biblioteques i professionals del sector del llibre. L’activitat tindrà lloc el divendres 4 de febrer, en horari de 10 a 15 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. El programa es farà públic en els pròxims dies.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?