El COBDCV col·labora amb les Jornades d’Animació a la Lectura, Escriptura i Observació, JALEO’17

JALEO'17

JALEO'17

El COBDCV, al marc del Conveni que es firmarà amb la Generalitat Valenciana, disposa de 10 inscripcions gratuïtes per a col·legiats per assistir a JALEO’17: Jornades d’Animació a la Lectura, Escriptura i Observació, que es celebrarà del 18 al 21 de Juliol a València.

Aquestes jornades, organitzades per la Generalitat Valenciana i la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), portaran novament a la ciutat de València el debat i  la reflexió, generats pels coneixements de ponents experimentats en l’àmbit de la lectura i el món del llibre infantil i juvenil.

Amb la intenció d’encoratjar el pensament crític i crear una plataforma d’aprenentatge actiu, enguany l’itinerari formatiu s’acostarà a les àrees de la il·lustració, l’educació visual, la imaginació i creativitat, la poesia, la narrativa, la biblioteca escolar, les biblioteques infantils, el discurs ficcional en els mitjans audiovisuals o la falta de referències i l’ocultació de les dones en l’educació literària juvenil.  Tot això amb propostes pràctiques i models reals que puguen ser portades als entorns apropiats: aules, biblioteques, llars.

Entre els ponents que assistiran a les Jornades es troben: Květa Pacovská, artista e il·lustradora; Ana López Navajas, professora de llengua i literatura e investigadora de la Universitat de València o Lolo Rico, cineasta i periodista. Creadora de “La bola de cristal”.

Més informació: http://www.jaleovalencia.es/es/

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?