El COBDCV col·labora amb el Diploma d’Especialització de Cultura, Lectura i Literatura de la UV

79

La Universitat de València imparteix el Diploma d’Especialització de Cultura, Lectura i Literatura dirigit per Gemma Lluch i Maite Monar. Ja són 11 edicions d’un postgrau de qualitat i prestigi sobre el llibre i la lectura amb uns objectius de total aplicació en la gestió bibliotecària i impartit en modalitat en línia.

La col·laboració del COBDCV amb el Diploma LIJ s’actualitza i es basa en tres pilars:

  • Motivar la matriculació amb avantatges des del COBDCV
  • Impartir formació des del COBDCV amb professorat del Diploma.
  • Difondre els TFD seleccionats i especialitzats en biblioteques a través del laboratori de recursos i la revista SiMILE, així com poder proposar línies d’anàlisi per als TFD.

Motivar la matriculació

La prescripció està oberta i volem motivar la matriculació dels professionals bibliotecaris valencians.

El COBDCV ofereix dos cursos gratuïts als membres del COBDCV i als bibliotecaris i bibliotecàries de la XLPV que estiguen matriculats. Esta formació gratuïta la podran realitzar al llarg de l’any acadèmic de la matrícula. Si et matricules per al curs 2021-2022 podràs gaudir de dos cursos gratuïts del COBDCV al llarg d’aquest període.

Informa’ns si estàs matriculat per poder donar-te este servei.

Taller formatiu “Carpe Librum”

Per a despertar la vostra curiositat i animar-vos a participar en aquest Diploma, el COBDCV ha programat el taller “Carpe librum. Tres propostes de participació activa per acostar els joves a la biblioteca”, que se celebrarà durant el mes de juliol i serà impartit per una de les directores del Diploma, Maite Monar van Vliet. El taller, amb una durada de 8 hores, serà gratuït per a tots els membres del COBDCV i per als treballadors i treballadores de la XLPV.

Difusió dels TFD

Aquells TFD especialitzats en biblioteques i que estiguen seleccionats pel cos del professorat del Diploma, es publicaran al nostre Laboratori de Recursos, i també es podrà publicar una ressenya a la nostra revista SíMILE. Es farà difusió del treball i el col·lectiu de professionals podrà aprendre d’aquest treball.

El COBDCV podrà proposar temes per als TFD que es desenvoluparan sempre que l’equip directiu estiga d’acord i l’alumnat el trie.

Ací pots llegir les recomanacions dels estudiants de les diferents edicions.

Vols saber per què aquest és el postgrau?

Us animem a tots i totes a visitar el web del diploma i fer la vostra inscripció.

La Fundació FULL ofereix tres beques per al XI Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a infants i joves

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?