El COBDCV, amb la seua presidenta al capdavant, present a les #JEID19 de FESABID

09f69bb9-e9b4-4728-936f-a01dc53cf9e8

Un grup de 20 persones, organitzat pel COBDCV, va acudir a les XVI Jornades Espanyoles d’Informació i Documentació de FESABID, que es van celebrar a Barcelona els dies 16 i 17 de maig.

Però abans, el dimecres dia 15, la presidenta Amparo Pons, va acudir a l’Assemblea General de FESABID i, al costat de la vicepresidenta Paula Traver i altres membres de la Junta, també va assistir a la reunió d’associacions.. En eixa reunió es van  presentar les accions que realitza el Col·legi per a connectar persones i intercanviar coneixements dins i fora del territori valencià. En finalitzar la trobada, Amparo Pons va dir que “Per primera vegada he tingut el plaer de representar el COBDCV a l’Assemblea General de FESABID on tenim veu i vot, ja que no només som COBDCV, #TambiénSomosFESABID. Al costat de diferents membres de la Junta de Govern participàrem molt activament a la reunió d’associacions on presentàrem el “Moviment del COBDCV””.

Els dies 16 i 17, dies de les #JEID19, les màscares de la campanya #bibliotequesinquietes van estar presents a Barcelona i molts companys i companyes van aprofitar per a fer-se una foto amb elles i signar el nostre manifest.

A la sessió de 59 segons, es va presentar un pòster de la Campanya #Bibliotequesinquietes. I no només va ser el COBDCV l’altaveu de la representació valenciana, a la mateixa sessió, es presentaren altres tres pòsters de centres valencians, i  la presidenta Amparo Pons va participar al costat d’Alícia Selles a la sessió : ” Objectius del Desenvolupament Sostenible i Biblioteques: coneixement obert i projectes wikimedia ” per presentar el Viquiprojecte de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia.

Sobre el paper de la representació valenciana per a visibilitzar els professionals de la informació valencians, Pons opina que “Els professionals valencians tenim molt a contar de les nostres experiències als centres de documentació, arxius i biblioteques. Tenim moltes iniciatives bones i cal contar-les. Les jornades FESABID són el lloc perfecte perquè allí ens reunim totes les associacions i col·legis professionals de tot l’Estat Espanyol però no oblideu que tenim al llarg del calendari moltes oportunitats per donar veu al nostre treball en jornades i congressos on de segur podeu aportar coses molt positives.

“Participar és imprescindible per a ser visibles –continua Pons-  i la visibilitat ens aporta reconeixement, la qual cosa és el que necessita la nostra professió i tot això és el que hem demostrat els valencians i valencianes a les jornades FESABID”.

“No podem oblidar –conclou Amparo-  que l’actual presidenta de FESABID és la nostra companya Alicia Sellés, no podem tindre millor abanderada fora del territori valencià que l’anterior presidenta del COBDCV.

Durant la sessió de cloenda de les #JEID19, FESABID va lliurar els premis als pòsters presentats. El premi al pòster amb millor contingut va ser per al presentat per la Comissió Tècnica de la Biblioteca com Agent Social, del COBDCV per la campanya #BibliotequesInquietes.

“Què més podem demanar?- es pregunta la presidenta del COBDCV- Doncs, potser una cosa més, que l’any 2021, a les properes Jornades FESABID a Alcalá de Henares, siguen més  professionals valencians els que conten la seua. Animeu-vos-hi!”

#TotesSomCOBDCV

#TambiénSomosFESABID

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?