Col·labora amb el GTBO i dissenya la teva pròpia carta de Serveis

Foto de la sesión del GTBO en noviembre de 2013

En el Grup de Treball de la Borsa d’Ocupació estem preparant un projecte per tal de difondre la nostra professió i apropar-nos a les empreses i administracions amb l’objectiu de facilitar l’accés dels col·legiats a l’ocupació laboral, donant-los a conèixer els nostres serveis, els serveis que els membres del Col·legi poden oferir.

Es tracta d’un projecte que requereix, com a suport fonamental, la elaboració d’un catàleg de serveis què volem elaborar amb la participació de tots el membres del Col·legi.

Per això et demanem la teua col·laboració descrivint les activitats professionals que et trobes capaç de desenvolupar, pel teu compte o, si és el cas, amb la participació d’altres. Amb aquest propòsit hem dissenyat un formulari que t’ajudarà a concretar les característiques de cada servei. Pots enviar tants serveis com vulgues.

Pots participar fins el 9 de juny de 2014 en aquesta direcció: http://www.cobdcv.es/gtbo

Al finalitzar el termini, recollirem totes les propostes i realitzarem un treball d’anàlisi per tal d’homogeneïtzar les dades rebudes. Com a resultat, obtindrem una col·lecció de serveis que representarà les activitats professionals que els membres del Col·legi estem capacitats per a realitzar.

Pensem que exposar el que som capaços de fer és una bona forma d’aconseguir que tant l’administració pública com el sector empresarial ens coneguen millor, amb l’objectiu últim de fomentar la contractació.

Ningú millor que tu pot definir els serveis que estàs capacitat per a fer.

Moltes gràcies per la teua col·laboració. El Col·legi som tots !

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?