Campanya col·legiació 2021

Formacio-8

Després dels bons resultats de la campanya de col·legiació de l’any passat, iniciem una nova campanya amb un doble objectiu: premiar els col·legiats i col·legiades que ens presenten a professionals que vulguen col·legiar-se i continuar creixent i ampliant la base de membres del COBDCV.

Per això, des de l’1 de maig i fins al 30 de novembre si ens presentes a una persona que es faça membre del COBDCV, obtindràs el 20% de descompte; si ens presentes dues, un 50%; i si ens presentes tres, la teua quota de 2022 t’eixirà gratis.

Per altra banda, totes les persones que vinguen de la mà d’un col·legiat o col·legiada, es podran beneficiar del descompte del 50% de la quota anual. Avancem dos mesos l’inici d’aquest descompte per a aquestes persones.

Si vols saber més sobre els beneficis i d’importància de formar part del COBDCV, pots visitar la nostra pàgina de col·legiació.

A més a més, en el següent vídeo us comptem alguns dels avantatges de formar part del COBDCV:

Bases de la promoció:

  • La promoció no és acumulable. El màxim descompte s’aplicarà si es col·legien tres persones o més.
  • El termini per a presentar nous col·legiats serà el comprés entre l’1 de maig i el 30 de novembre de 2021.
  • El COBDCV podrà sol·licitar les dades que considere necessàries per a comprovar la relació entre les persones que participen en aquesta promoció.
  • El descompte o la gratuïtat de la quota s’aplicarà sobre el pagament de l’any 2022
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?