Baratz, nou membre institucional del COBDCV

El COBDCV comença el 2022 donant la benvinguda a una nova empresa com a membre institucional.

Baratz es va fundar en 1987 i des de llavors s’ha convertit en líder en solucions bibliotecàries per al mercat espanyol a través d’AbsysNet. El seu profund coneixement del mercat i les seues constants inversions en I + D han generat una cartera de solucions d’alta gamma. Els seus clients varien des de biblioteques públiques i universitàries fins a biblioteques especialitzades i escolars. Baratz té la seua seu a Madrid i clients a Espanya, França, Portugal, Mèxic, República Dominicana, Panamà, el Perú, Colòmbia, l’Equador i l’Argentina. Des de 2021 forma part de la multinacional Total Specific Solutions (TSS).

«El suport de les empreses privades al sector és essencial. És per això que des de Baratz ens unim a associacions clau, com el COBDCV, per a defensar, donar suport i ajudar a fer que els professionals bibliotecaris puguen continuar facilitant i ajudant al fet que les persones compten amb un recurs tan important i necessari com són les biblioteques. La nostra unió al COBDCV ens permetrà treballar conjuntament i col·laborar tant per al creixement de les biblioteques i els seus professionals com per a l’acostament de Baratz a la comunitat bibliotecària valenciana. Estem molt il·lusionats i agraïts per aquesta nova etapa que comencem al costat del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana» destaca Julián Marquina, responsable de comunicació de Baratz.

Per part seua, Amparo Pons, presidenta del COBDCV va declarar que «El suport de Baratz al COBDCV no és una novetat, ha sigut empresa col·laboradora amb les Jornades Valencianes de Documentació des de 2015 i sempre ha mantingut una bona comunicació amb l’equip de govern del COBDCV. Personalment, opine que així ho van demostrar en els pitjors moments del confinament quan els demanem informació sobre els canvis que anaven a implementar en Absys per a la gestió de la quarantena i que tant ens van ajudar a desenvolupar les propostes de protocol per a les biblioteques valencianes. El COBDCV celebra que hagen volgut fer un pas avant, ferm i definitiu, per a convertir-se en membre institucional. Crec que és un gran exercici de confiança i aposta pel nostre col·legi professional i estic segura que ens permetrà obrir camins de col·laboració en benefici dels professionals dels centres d’informació valencians».

Els membres institucionals del COBDCV

Pot ser membre institucional qualsevol empresa o institució, pública o privada, de l’àmbit de la informació i la documentació o interessada en el sector.

Els membres institucionals tenen dret a intervenir en les assemblees generals, sense dret a vot, i a participar de manera activa en els diferents grups de treball. També poden assistir de manera gratuïta a tres cursos o jornades organitzades pel COBDCV (tres persones diferents per empresa/institució i per any). La resta d’activitats en les quals participen tindran les mateixes condicions i preus que la resta de col·legiats.

Amb l’arribada de Baratz ja són quatre les empreses vinculades al COBDCV, al costat d’institucions públiques com la Biblioteca de la Universitat d’Alacant, l’Arxiu del Regne de València, l’Arxiu Administratiu de Gandia o les últimes incorporacions en 2021 com a membres institucionals: l’Arxiu Intermedi de la Generalitat Valenciana i la Biblioteca de la Universitat Miguel Hernández.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?