3a Jornada de Bibliotecaris/àries Escolars “El futur és BE”

cartell-quadrat-3aJVBE

El futur és be!

Hem construït un objectiu comú. Hem fet camí. I ara volem anar més enllà.

Sota el lema “El futur és BE”, ens complau anunciar-vos la 3a Edició de la Jornada Valenciana de Bibliotecaris/àries Escolars, que una vegada més està dedicada a ressaltar la importància i la necessitat de comptar amb biblioteques i amb bibliotecaris i bibliotecàries escolars en cada centre educatiu.  

En un món cada vegada més digital i interconnectat, és imprescindible recordar que les BE juguen un paper clau en fomentar la lectura, l’exploració intel·lectual i l’aprenentatge significatiu. 

La nostra missió com bibliotecaris/àries escolars és infondre l’entusiasme i la convicció que cada centre educatiu ha de tindre una biblioteca escolar viva i vibrant. Una biblioteca que siga un espai ple de projectes il·lusionants que inspiren a estudiants de totes les edats a submergir-se en un món de coneixement i descobriment. 

Durant aquesta jornada, reunirem bibliotecaris/àries, educadors/es, professionals del sector i entusiastes de les BE per a compartir idees, experiències i bones pràctiques. Aquesta jornada serà, una vegada més, una oportunitat per a connectar amb col·legues compromesos, compartir experiències inspiradores i adquirir eines pràctiques per a enfortir les biblioteques escolars en els nostres centres educatius. Junts, podem crear espais d’aprenentatge enriquidors que motiven els nostres estudiants a explorar, descobrir i créixer. 

Convençuts que l’educació del futur està estretament lligada al que fem hui a les BE. Aquests espais exerceixen un paper crucial en la preparació dels estudiants per al món en constant evolució en el qual vivim. En adaptar i transformar les biblioteques escolars, estem establint les bases per a una educació més innovadora i rellevant. 

Uneix-te a nosaltres en aquesta 3a Edició de la Jornada Valenciana de Bibliotecaris/àries Escolars i ajuda’ns a difondre el poder transformador de les BE en l’educació d’avui i del futur! 

La jornada es realitzarà el dimarts 4 de juliol a la Sala Alfons el Magnànim (Centre Museístic La Beneficència) en horari de matí. Els punts destacats del dia seran la presentació del balanç d’activitat del GTBE, ponències que tracten temes d’alt interés per als responsables de les biblioteques escolars i una selecció d’experiències catalogades com a exemples de bones pràctiques en diferents centres educatius de la Comunitat Valenciana.

 
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?