2a Jornada Valenciana de Bibliotecaris/àries Escolars

cartell-2aJVBE

Més informació i inscripcions a la jornada.

L’any passat, en el marc de la 1a edició d’aquesta Jornada, des del Grup de Treball de Biblioteques Escolars del COBDCV adquirírem el compromís d’establir un encontre en el qual poder donar a conéixer, i fer valdre, tot el treball que s’està fent a les biblioteques escolars del sistema educatiu valencià i oferir un punt de trobada en el que els professionals i docents al capdavant de les biblioteques escolars pogueren intercanviar i compartir coneixements i inquietuds al voltant de la Biblioteca Escolar i el seu futur. Per tot això, es va establir l’objectiu en comú de lluitar per una biblioteca escolar de qualitat i, en definitiva, un objectiu clar i precís: Fer-ho BÉ!

Ara ens toca fer camí, i és per això que enguany celebrem la 2a edició de la Jornada Valenciana de Bibliotecaris i Bibliotecàries Escolars i ho fem amb l’objectiu de continuar FENT CAMÍ i fer saber que el GTBE té un compromís ferme i decidit amb les Biblioteques Escolars.

El que queda per aconseguir el model de biblioteca escolar que beneficia a totes i tots no és un camí fàcil, no és un camí curt, però és un camí ferm amb un punt d’eixida i un clar punt d’aplegada. És un camí que l’hem de fer tots junts. Professionals bibliotecaris, docents, comunitat educativa i institucions locals i autonòmiques.

Així doncs, aquesta nova edició de la jornada, torna a ser un punt de trobada per a totes i tots els compromesos amb una biblioteca escolar de qualitat, professional i amb ambició de perdurar en el temps. Un encontre de companys de camí on trobarem recursos i respostes que ens faciliten el viatge, a més de bons companys i companyes per a aquesta aventura.

Sols FENT CAMÍ tots junts hi aplegarem i tindrem garantia d’èxit.

La jornada es realitzarà el dimarts 5 de juliol a la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu en horari de matí. Els punts destacats del dia seran la presentació del balanç d’activitat del GTBE, algunes ponències que tracten temes d’alt interés per als responsables de les biblioteques escolars i una selecció d’experiències catalogades com a exemples de bones pràctiques en diferents centres educatius de la Comunitat Valenciana.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?