fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

VII trobada Conta’ns la Teua: María José Badenas

El dijous 29 dijous de gener ens conta la seua experiència professional com a arxivera.

Amb el nou any torna Conta’ns la Teua, iniciativa del Grup de Treball Borsa d’Ocupació, amb la seua setena edició. María José Badenas ens explicarà la seua experiència professional com a arxivera.

MJBadenas

Llicenciada en Història i Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València. En 2005 va realitzar una estada d’estudis a l’École des Chartes (París).

En 2007 va ingressar en el Cos Facultatiu d’Arxivers, Bibliotecaris i Arqueòlegs, secció Arxius, de l’Administració General de l’Estat. Va fer pràctiques en la Sotsdirecció General d’Arxius Estatals i la seu destinació definitiva va ser l’Arxiu General de l’Administració fins a 2011. En l’actualitat exerceix les seues funcions en l’Arxiu del “Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias González Martí” (València).

També ha col·laborat amb la Fundació Transició Espanyola en la creació, classificació i descripció de l’Arxiu de la Transició Espanyola. (2008-2012).

L’arxivística és una disciplina clau per al coneixement del passat, per a la gestió del present i amb un important paper de futur.

La VII trobada de Conta’ns la Teua serà al Café Bombón (C/ Poeta Durán i Tortajada, 1. 46022, València) el L’entrada és lliure.

Fotos de la trobada

Col·labora:

Logo de FESABID

FESABID (Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística).