alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Trobada anual del COBDCV

La Trobada anual que organitza el Col·legi té la voluntat d’esdevenir el punt d’encontre dels col·legiats, però en un ambient lúdic i distés que permeta conèixer-nos millor i establir lligams que ens enfortisquen com a organització.

Cada edició es realitza en un lloc diferent de la Comunitat Valenciana i s’aprofita per a fer diferents visites o activitats lúdiques en la localitat. A més, en un ambient més relaxat, es realitza una presentació o xarrada sobre algun tema o problema que afecta a tots els professionals de la informació i la documentació.

Fer i mantindre els contactes professionals, intensificar els vincles, així com generar i augmentar la col·laboració, el respecte i l’ajuda mútua són la base que mou aquesta iniciativa i la fan molt necessària pel col·lectiu.

L’experiència de les edicions anteriors reforça aquesta necessitat i fan imprescindible la participació de tot el col·lectiu per gaudir junts d’un dia diferent i enriquidor. Per aquest motiu, us animem a participar i col·laborar activament en aquest esdeveniment.

September 9, 2018

V Trobada Anual COBDCV a Peníscola (Castelló)

22 setembre de 2018, V Trobada Anual COBDCV a Peníscola (Castelló)
Trobada Anual Requena
September 4, 2017

IV Trobada Anual COBDCV a Cocentaina

16 setembre de 2017, IV Trobada Anual COBDCV a Cocentaina
June 4, 2016

III Trobada Anual COBDCV a Requena

9 juliol de 2016, III Trobada Anual COBDCV a Requena
July 9, 2015

II Trobada Anual COBDCV a Vilafamés-Castellón

11 juliol de 2015, II Trobada Anual COBDCV a Vilafamés-Castelló
Foto de presentación del código deontológico en Calpe (2014)
June 28, 2014

I Trobada Anual COBDCV a Calp

Volem celebrar el 8º aniversari del Col·legi i presentar el codi deontològic de FESABID.