alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Borsa de treball

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana disposa d’una borsa de treball, rigorosament baremada, de professionals especialitzats en la gestió de la informació que té una doble finalitat: posar en contacte demandes i ofertes professionals i fer possible la millora d’ocupació o mobilitat dels nostres membres col·legiats.

Per l´administració i les Empreses

Tant entitats de l’Administració Pública com empreses privades poden oferir a través del Col·legi les seues vacants en llocs d’assessoria i gestió de documents, en biblioteques i arxius, en serveis d’informació i vigilància competitiva, en arquitectura de continguts, etc.

Si com empresa o administració tens vacants o necessites professionals especialitzats en gestió de la informació pots sol·licitar el serveis de la borsa en el correu administracio@cobdcv.es. Et farem arribar els professionals més qualificats per al lloc que sol·licites.

Per membres Col·legiats

Per a inscriure’s o presentar nous mèrits, la borsa de treball s’obri dues vegades a l’any durant els mesos de gener i juliol.

Si busques un treball de bibliotecari, documentalista, arxiver o gestor d’informació i estàs col·legiat , pots inscriure’t a la borsa de treball del Col·legi i per això s’han de presentar els següents documents:

  • Model de Currículum Vitae (accessible a la intranet).
  • Títol(s) oficial(s), compulsats, o acarats en la secretaria del COBDCV
  • Certificat d’aturat o millora d’ocupació
  • Còpia dels documents acreditatius del CV compulsats, o acarats en la secretaria del COBDCV (en llibres i articles només les fulles identificatives: portada, edició, índex, primera fulla, etc.)
  • És obligatori enviar el Formulari Full d’interessos, habilitats i competències (accessible a la intranet).

La documentació es podrà presentar al Despatx del Col·legi o per Correu Postal certificat a l’atenció de la Secretària del Col·legi.

 

research
December 28, 2016

Oberta la borsa de treball COBDCV

Del 2 al 31 de gener de 2017 es podrà aportar nova documentació
GrupTreballBorsa
December 17, 2015

Missatge Vocal d’Ocupació Laboral COBDCV

divendres 18 de desembre de 2015