alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

T’esperem al col·legi!

Treballem per tu, Junts som mes forts!

cobdcv

SIS MESOS GRATUÏTS DE COL·LEGIACIÓ PER A NOUS TITULATS

#TotsSomCobdcv

Disfruta de sis mesos de col·legiació gratuïta si t’has titulat en les 2 últimes promocions.

Has finalitzat els teus estudis de biblioteconomia i/o documentació durant els últims 2 anys?

 

Estas recentment titulat? No esperes més: si et col·legies ara gaudiràs de 6 mesos de col·legiació gratuïta durant l’any en curs.

DESCOMPTES EN LA QUOTA D’INSCRIPCIÓ PER A ANTICS MEMBRES DE AVEI (Associació Valenciana d’especialistes en informació) I ABV (Associació de bibliotecaris Valencians)

Els antics membres de AVEI i la ABV, gaudiran de descomptes en la inscripció al COBDCV, ja que estes dos associacions i els seus membres van sumar esforços perquè la creació del col·legi fóra possible.

Alguns dels serveis que el col·legi t’ofereix són:

  • Borsa de Treball exclusiva
  • Asesoría jurídica
  • Podràs formar part dels Grups de treball del COBDCV, on professionals com tu treballen en temes d’interès i comparteixen experiències professionals.
  • Subscripció a les publicacions del COBDCV: Métodos de Información i SíMILE
  • Subscripció gratuïta a la revista El profesional de la Información
  • Descomptes i avantatges exclusius en serveis professionals (assessoria laboral, convenis amb altres associacions professionals, jornades…)
  • Descomptes i avantatges exclusius en serveis d’oci i personals (serveis mèdics, hotels, viatges, informàtica, mobiliari, serveis financers…)

No t’ho penses més, tindràs tot el suport del Col·legi per a desenvolupar la teua carrera professional. Més informació: administracio@cobdcv.es