fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Borsa de treball

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana disposa d’una borsa de treball, rigorosament baremada, de professionals especialitzats en la gestió de la informació que té una doble finalitat: posar en contacte demandes i ofertes professionals i fer possible la millora d’ocupació o mobilitat dels nostres membres col·legiats.

Per l´administració i les Empreses

Tant entitats de l’Administració Pública com empreses privades poden oferir a través del Col·legi les seues vacants en llocs d’assessoria i gestió de documents, en biblioteques i arxius, en serveis d’informació i vigilància competitiva, en arquitectura de continguts, etc.

Si com empresa o administració tens vacants o necessites professionals especialitzats en gestió de la informació pots sol·licitar el serveis de la borsa en el correu administracio@cobdcv.es. Et farem arribar els professionals més qualificats per al lloc que sol·licites.

Per membres Col·legiats

Per a inscriure’s o presentar nous mèrits, la borsa de treball s’obri dues vegades a l’any durant els mesos de gener i juliol.

Si busques un treball de bibliotecari, documentalista, arxiver o gestor d’informació i estàs col·legiat , pots inscriure’t a la borsa de treball del Col·legi i per això s’han de presentar els següents documents:

  • Model de Currículum Vitae (accessible a la intranet).
  • Títol(s) oficial(s), compulsats, o acarats en la secretaria del COBDCV
  • Certificat d’aturat o millora d’ocupació
  • Còpia dels documents acreditatius del CV compulsats, o acarats en la secretaria del COBDCV (en llibres i articles només les fulles identificatives: portada, edició, índex, primera fulla, etc.)
  • És obligatori enviar el Formulari Full d’interessos, habilitats i competències (accessible a la intranet).

La documentació es podrà presentar al Despatx del Col·legi o per Correu Postal certificat a l’atenció de la Secretària del Col·legi.

 

January 20, 2020

Obri la borsa de treball COBDCV

Borsa de treball COBDCV. T'esperem!!
December 17, 2015

Missatge Vocal d’Ocupació Laboral COBDCV

divendres 18 de desembre de 2015