fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Treball

El Col·legi és conscient de la inversió d’esforç i recursos que suposa la cerca d’un lloc de treball per a aquells que no ho tinguen, o per a aquells que aspiren a millorar la seua situació laboral mitjançant una nova ocupació. Per açò, gestiona una borsa de treball que depèn de Vocalía d’ocupació laboral.

Una altra de les vies per a oferir oportunitats laborals és la selecció i publicació d’ofertes recopilades de fonts externes, que poden ser consultades pels membres del Col·legi a través de la intranet.

Com a complement a tots dos serveis, la Vocalía d’ocupació laboral ofereix un servei d’orientació laboral, en el qual a través de reunions periòdiques s’aborden els aspectes clau per a començar la cerca d’ocupació.

A més, la Vocalía d’Ocupació Laboral també coordina el Grup de Treball Borsa d’Ocupació (GTBO), que mitjançant la participació activa dels membres del Col·legi pretén augmentar la empleabilitat de tots els col·legiats a través de la borsa de treball. Si estàs interessat/interessada a participar en aquest grup, no dubtes a consultar el seu enllaç.