fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Convenis Universitats

Descomptes en serveis professionals
Descomptes en serveis d’oci i personals
Formació i orientació laboral Llibreries i Informàtica Serveis sanitaris
Serveis Jurídics i Fiscals Esports Teatres i Música
Publicacions Hotels i Viatges Serveis Financers
Universitats Gastronomia i Vins
 Mobiliari
Arquitectura i disseny Assegurances

Pots consultar el text íntegre de tots els acords de col·laboració o convenis signats pel Col·legi en la Intranet.

Universitats

Universitat d’Alacant (UA)

El conveni signat entre la Universitat d’Alacant i el Col·legi té per objecte (entre uns altres) la realització de seminaris i cursos, i l’accés dels col·legiats a les biblioteques de la Universitat d’Alacant, que ho sol·liciten mitjançant acreditació de la seua condició de membre del Col·legi.

Els alumnes de la Universitat d’Alacant podran accedir a les activitats de formació organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els col·legiats i les biblioteques de la UA rebran les publicacions del Col·legi.

Universitat Jaume I (UJI)

Aquest conveni estableix que els membres del COBDCV tindran accés a les activitats que organitze la UJI, a la biblioteca i al préstec de documents, segons la normativa vigent de préstec domiciliari. Tant el personal del Servei de Biblioteques i Documentació com els alumnes de la UJI accediran a les activitats formatives organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els col·legiats.

Universitat de València (UV)

En virtut al conveni subscrit entre UV i COBDCV, El Servei de Biblioteques i Documentació de la UV oferirà als membres del Col·legi accés a les biblioteques de la UV i accés al servei de préstec en les condicions denominades “Convenis”; en la normativa de préstec a domicili. Informació per a sol·licitar el teu carnet.

Tant els alumnes UV com el personal del Servei de Biblioteques i Documentació de la UV, podran accedir als cursos de formació organitzats pel Col·legi en les mateixes condicions que els seus col·legiats.

Universitat Politècnica de València (UPV)

En virtut del conveni subscrit entre la UPV i el COBDCV, els col·legiats poden sol·licitar el carnet de la UPV i accedir a diversos serveis (accés a l’aparcament, serveis oferits per les biblioteques i accés a les seues instal·lacions esportives, entre uns altres) en qualsevol dels seus campus. Aquest carnet tindrà un cost de 35€ anuals. Per a més informació: Formulari i procediment per a sol·licitar el carnet UPV.

A més els alumnes de la UPV, personal PAS i PDI podran accedir a totes les activitats, cursos, tallers o jornades organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els membres del Col·legi.

 

Universitat Oberta de Catalunya

Conveni COBDCV-UOC. Aconsegueix descomptes fins a un 10% en programes UOC per millorar professionalment.

Si pertanys al COBDCV, envia un missatge a uocvalencia@uoc.edu amb la referència COBDCV indicant els estudis que t’interessen, la UOC contactarà amb tu per informar-te de les condicions i el procediment de matriculació.

Tots els descomptes per el COBDCV són acumulables amb els descomptes específics que la UOC fixi en cada període de matriculació.