fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Convenis Teatres i Música

Descomptes en serveis professionals
Descomptes en serveis d’oci i personals
Formació i orientació laboral Llibreries i Informàtica Serveis sanitaris
Serveis Jurídics i Fiscals Esports Teatres i Música
Publicacions Hotels i Viatges Serveis Financers
Universitats Gastronomia i Vins
 Mobiliari
Arquitectura i disseny Assegurances

Pots consultar el text íntegre de tots els acords de col·laboració o convenis signats pel Col·legi en la Intranet.

Teatres i Música

OLYMPIA METROPOLITANA, S.A.

 

 

OLYMPIA METROPOLITANA, S.A. ofereix a cada membre del COBDCV un descompte del 20% en tots aquells espectacles i sessions de la programació dels teatres Olympia i Talia, excepte monòlegs i espectacles d’un sol dia. Pots beneficiar-te, junt a acompanyants, presentant el carnet del COBDCV a les taquilles.

A més, OLYMPIA METROPOLITANA, S.A. ofereix de forma eventual a tots i totes els col·legiats/ades, descomptes majors i exclusius a espectacles concrets, que anirem compartint amb vosaltres mitjançant el butlletí que enviem mensualment.

  • 20% dte. en la programació teatral regular presentant la vostra acreditació en taquilla (carnet de soci) o comprant en línia amb el vostre codi descompte (disponible en la intranet del COBDCV)
  • Descompte aplicable fins al mateix dia de la funció
  • Reserves telefòniques amb antelació per a qualsevol espectacle
  • Atenció personalitzada a través de telèfon, email o whatsapp

 

ARTS MAGNA

 

L’equip d’Ars Magna té el plaer d’oferir una tarifa especial per als socis del COBDCV, aplicable a totes les seues entrades adquirides en la nostra web (https://arsmagna.es).

Si ets membre COBDCV, accedeix a la intranet amb les teues claus i et detallem el breu procediment per a obtenir el teu descompte del 15% vàlid per a tota la temporada (fins al 30/06/2022)