fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Convenis Formació i orientació laboral

Descomptes en serveis professionals
Descomptes en serveis d’oci i personals
Formació i orientació laboral Llibreries i Informàtica Serveis sanitaris
Serveis Jurídics i Fiscals Esports Teatres i Música
Publicacions Hotels i Viatges Serveis Financers
Universitats Gastronomia i Vins
 Mobiliari
Arquitectura i disseny Assegurances

Pots consultar el text íntegre de tots els acords de col·laboració o convenis signats pel Col·legi en la Intranet.

Formació i orientació laboral

 

Academia ADOS

COBDCV ha signat un Conveni amb La Academia Ados, a fi de facilitar als nostres membres col·legiats la realització de cursos i el seu posterior accés a la funció pública.

Als alumnes de La Academia Ados que estiguen col·legiats en el COBDCV no se’ls cobrarà la matrícula, mitjançant la presentació del carnet de col·legiat o un certificat del Col·legi.

També són centre oficial preparador i examinador d’anglès de tots els nivells per Pearson Test of English. Títol oficial reconegut per la Conselleria d’Educació i Ciència, puntuable per a oposicions. Et preparares i t’examinares amb ells.

Prepara oposicions a biblioteques en València

Wikimedia España

Conveni COBDCV- Wikimedia España. L’objectiu d’aquest acord és establir un marc d’actuació per a la col·laboració en el desenvolupament d’activitats d’interés mutu. Tals com:

  • Desenvolupament d’activitats dirigides a promoure l’ú de les tecnologíes de la informació en l’àmbit de l’ensenyança superior y
  • Organització i realització de cursos, seminaris o jornades, destinades a potenciar la formació i la investigació amb caràcter periòdic i  circumstancial.

Amical Wikimedia

Convenio COBDCV-Amical Wikimedia. L’objete d’aquest acord és establir un marc d’actuació per a la col·laboració en el desenvolupament d’activitats d’interés mutu. Tals como:

  • Activitats dirigides a promocionar l’ús de les Tecnologíes de la Informació
  • Organització de seminario, reunions o jornades destinades a potenciar la formación.

Conocimiento Práctico

Serveis vinculats amb la gestió d’informació i continguts digitals, amb especialització en formació i en consultoria i implantació de projectes i serveis vinculats amb Programari Lliure, i la prestació de serveis documentals. Descompte del 15% en formació en línia del catàleg de cursos.

EC3metrics

EC3metrics Spin-off ofereix serveis d’assessoria i consultoria en l’àmbit de l’avaluació de l’activitat investigadora, generant eines útils per a la presa de decisions i una adequada gestió de la I+D+I.

El COBDCV i EC3metrics estableixen un marc general de cooperació en matèria d’assessorament, consultoria i formació per a la millora i l’augment de la visibilitat d’activitats de recerca del COBDCV dins del camp de la Bibliometria i l’avaluació de la ciència i comunicació científica.

A més, tots els cursos que s’oferisquen com a formació virtual i tinguen accés els socis del COBDCV, tindrà un descompte del 12,5% sobre les tarifes oficials que s’apliquen en EC3metrics.

Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística (FESABID)

Com a membres del COBDCV, els nostres col·legiats són part de la Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística (FESABID) i, per tant, tenen descomptes en les activitats i jornades que organitzen les associacions que han signat aquest conveni. Per a més informació sobre el conveni consulta la secció FESABID.

Colegio Oficial de Ingenieros en Informática de la Comunitat Valenciana

Conveni COBDCV-COIICV. L’objecte del  Conveni és el d’establir uns llits per a la realització d’activitats en comú  de divulgació, de formació i d’assessorament que redunden en benefici d’ambdues parts.

International House

International House (IHWO per les seues sigles en anglès) és un dels grups d’escoles d’idiomes més grans i antics del món. Ofereix un 12% de descompte i matrícula gratis en tots els seus cursos per a col·legiats i familiars directes. Aprèn anglès, alemany, francès o xinès. Grups per a adults i xiquets des dels 4 anys.