fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Presentació de les Trobades obertes “Conta’ns la Teua”

Et convidem a les trobades conta’ns la teua

Logo de Conta'ns La Teua

On puc trobar una llista dels cursos ja realitzats?

Pots consultar el històric dels cursos i tallers impartits pel COBDCV en anys anteriors.

Què és “Conta’ns la Teua”?

“Conta’ns la teua” és una iniciativa del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) per a la creació d’un espai d’intercanvi d’experiències entre professionals de la informació i la documentació. L’organització d’aquestes trobades naix a fi de consolidar-se com una plataforma de comunicació i difusió dels diferents col·lectius que formen aquest sector, permetent conèixer la realitat dels mateixos i fomentant el debat i intercanvi d’idees entre companys de professió.

Quins objectius té Conta’ns la Teua?

  • Fomentar l’intercanvi d’experiències entre professionals del sector en un ambient distès que done peu al diàleg.
  • Donar a conèixer els diferents perfils professionals existents i actius.
  • Motivar mitjançant l’exemple.
  • Crear un espai de trobada entre professionals per al foment del networking.
  • Promocionar la tasca del COBDCV com a òrgan de defensa i representació de la professió.

Quan i on es realitzaren aquestes trobades?

L’últim dijous de cada mes, amb una durada d’una horeta, tenint en compte preguntes i sense comptar amb el temps que es vulga allargar de networking! ;-)))

Al Cafè Bombó – C / Poeta Durán i Tortajada, 1, 46022 València.

Foto parcial del Café Bombón (Valencia)

L’entrada serà lliure, no fa falta que t’inscrigues, solament que estigues amb nosaltres. (una consumició mínima obligatòria).

Quina diferència hi ha entre els màsters oficials i unes altres ofertes?

Els màsters oficials han de ser verificats pel Consell d’Universitats abans que es posen en marxa, mentre que els propis, no. Per tant, els primers tenen un caràcter oficial i reconegut formalment, tant a Espanya com a la resta de països de l’Espai Europeu d’Educació Superior. Els màsters oficials tenen en les universitats públiques el preu fixat mitjançant unes taxes que, cada any, marca la Generalitat Valenciana. En rebre finançament públic, tenen un cost per a l’alumne inferior als màsters propis. Els màsters no oficials no computen per al posterior nivell de doctorat i tenen preus lliures.

Quins són els màsters oficials en documentació que s’ofereixen a la Comunitat Valenciana?

Cada universitat farà una oferta concreta i no estan preestablerts. En aquests moments podem trobar a la Comunitat Valenciana dos màsters oficials especialitzats en documentació:

Es pot accedir a màsters oficials amb la diplomatura en Biblioteconomia i Documentació ?

Per llei, els diplomats actuals poden accedir directament a màsters oficials, encara que les condicions concretes d’admissió seran diferents a cada màster en funció dels requisits que fixe cadascuna de les universitats.

Quina diferència hi ha entre grau i màster?

Els estudis de grau tenen per objectiu preparar a l’estudiant per a l’exercici d’una professió, proporcionant una formació genèrica. Els estudis de postgrau (màster i doctorat) tenen com a finalitat oferir a l’estudiant una formació especialitzada.

A Espanya s’ha decidit que els estudis de grau siguen de 240 crèdits ECTS, és a dir, l’equivalent a quatre cursos acadèmics. Els estudis de màster tindran entre 60 i 120 crèdits ECTS, és a dir, una equivalència d’entre un i dos cursos acadèmics.

Els diplomats que ja tenen la titulació poden cursar el grau? Hi ha algun tipus de curs pont?

De moment, a València no. El grau té 240 crèdits ECTS i la diplomatura tenia 180. Açò vol dir que ens trobem amb una diferència de 60 crèdits que caldria cursar, però el nombre final podria ser superior i el temps necessari per a cursar-los dependrà del reconeixement de crèdits i de la planificació que faça la Universitat.

Els diplomats que ja tenen la titulació hauran de cursar el grau?

No és obligatori, la titulació de diplomatura continuarà tenint validesa.

I a tu…… et ve de gust explicar-nos la teua història?No ho dubtes i anima’t. Tenim ganes de sentir-te!!

Contacta amb nosaltres (assumpte:  Contan’s La Teua)

Col·labora:

Logo de FESABID

FESABID (Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística).